Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τρέχοντες Διαγωνισμοί Δήμου Ρόδου

-Τρέχοντες Διαγωνισμοί Δήμου Ρόδου για προμήθεια Αντλιών & κινητήρων αντλιοστασίων, αδρανών υλικών, ανταλλακτικών οχημάτων, συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων, οικοδομικών υλικών, κ.α

Για να δείτε την περίληψη της διακήρυξης της δημοπρασίας του πρόχειρου διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «προμήθεια Ανταλλακτικών για τα οχήματα, μηχανήματα έργου και δικύκλων του Δήμου Ρόδου» πατήστε εδώ.
Για να δείτε την περίληψη της διακήρυξης της δημοπρασίας του πρόχειρου διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «προμήθεια ελαστικών και ελαστικών σωλήνων υψηλής πίεσης για τα οχήματα, μηχανήματα έργου και δικύκλων του Δήμου Ρόδου» πατήστε εδώ.
Για να δείτε την περίληψη της διακήρυξης της δημοπρασίας του πρόχειρου διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «προμήθεια αντλιών και κινητήρων αντλιοστασίων» πατήστε εδώ.
Για να δείτε την περίληψη του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «προμήθεια οικοδομικών υλικών έτους 2012» πατήστε εδώ.
Για να δείτε την περίληψη του δημόσιου πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «συντήρηση & επισκευή μεταφορικών μέσων & κοιπών οχημάτων» πατήστε εδώ.
Για να δείτε την περίληψη του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του Δήμου Ρόδου για την «προμήθεια αδρανών υλικών έτους 2012» πατήστε εδώ.
Επιστροφή



   
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου